Alla inlägg den 2 april 2010

Av Nina - 2 april 2010 16:08

Har inte haft lust igen på att skriva blogg, men det är väl för att det aldrig händer nå kanske..


Tobbe har fått igång audin i allafall så han är glad tror jag=)

Micco har vart sjuk så han fick åka till veterinären i går. Han kissa blod så va "lite" orolig för han. Jag har en tendens och brusa upp när det gäller mina djur. Men i allafall vi åkte till veterinären och han kom fram till att Micco har prostata fel, (tydligen vanligt för rottisar). Så nu ska Micco äta antibiotika i 12 dagar sen skulle vi komma tillbaka och då skulle han få nån annan behandlig, kommer inte ihåg vad den heter men nåt är det ialla fall. Detta kommer göra honom steril och strunta i tjejer i ett halv år. Så länge han blir bra struntar jag i vilket :). Med tanke på att jag bara vart hos Vet en gg med Micco då han skulle klippa klor bara så var han jätte duktig, var ju så mycket lukter och djur överallt, efter hans lugnande när han vaknat var han jätte tömsig, haha skit söt! Men men nu är han ialla fall hemma igen och busar :)


Bönan håller på som vanligt, sparkas och slåss dagarna i ända :) Ibland jätte jobbig så jag hotar med att vräka men inte lyssnar hon inte! :P Busunge. Vecka 29+2 idag också =) Bara 10 veckor och 5dagar kvar till Bf :D

Bäckenuppluckringen har blivit värre, igår trodde jag att jag skulle gå av, fast då har jag väl belastat det alldeles för mycket eftersom det inte vart så förut, men skulle stiga upp ur soffan för att gå på toa men hela undre delen av kroppen ville inte riktigt hänga med. Har inte nåt i höfter eller svank utan det sitter i bäckenet ut mot ljumskarna. Var skit svårt och gå på toa uh! Tobbe var gullig och släppte ut Micco på gården så jag skulle slippa pina ner för trappen för det gick verkligen inte. Läskigt! Idag känns det lite bättre, känns ju fortfarande men jag kan ialla fall gå =)


Nu är det påsk också, va tiden går undan! Undra om man ska "klä ut" sig och skrämma barn ;) hahah nej så får man ju inte göra! Nej vet inte vad man ska hitt på nu..


Nej nu pallar jag inte och skriva mer, kommer väl på nå senare!


Pöösigöll!

Ovido - Quiz & Flashcards