Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Nina - 20 maj 2010 15:29

Wiee äntligen känns som att det börjar gå framåt iställe för bakåt :D Gud vad glad jag är, haha! Lyckoruus! Har inte vart nå trams på länge nu vilket är sjukt skönt och har bara fått bra nyheter :D YES! Det är riktigt skönt att allt börjar ordna sig nu iallafall och slippa må dåligt över dittan och dattan för det är inte kul. Så bra som jag har det nu har jag nog inte haft förut och så tacksam för det!<3 Sitter och funderar över vad vi gjorde i helgen men jag kommer inte ihåg :S Haha minnet bra men kort! :)



Vecka 36+1 då, börjar närma sig sakta men säkert, nu för tiden går tiden veeerkligen sakta fast jag trodde jag skulle föda barn häromdagen, fick sjuuuukt ont i magen och världens tryck i ryggen och det höll i sig riktigt länge. Trodde aldrig det skulle släppa och försökte göra allt för att det skulle släppa men icke, sen till slut så släppte det iallafall efter det vart jag jätte trött och konstig i kroppen men det hände inge mer efter det. Huh! Den sammandragningen var inte och leka med och jag vet (det blir bara värre) :S Jag kommer dö, haha. Usch. Men men nån gång ska man ju föda barn också så varför inte nu? Lite sent och ändra sig också kanske, haha. Har andra överlevt gör nog fan jag också :D


Nej nu vet jag faktist inte vad jag ska gå och göra... Hmm, karl lär ju komma hem snart hoppas vi. Han kanske orkar hitta på nå bus :)


Väntan är Ooolidlig!


PussilagoO  

Ovido - Quiz & Flashcards