Alla inlägg den 10 april 2011

Av Nina - 10 april 2011 08:53

Novelia har sovit 2 nätter i sitt rum alldeles själv! Och det har gott kanon! Inte hört ett ljud från henne på hela nätterna, inte ens att hon tappat nappen. Hon hade lite svårt att sova första natten men det är förstårligt och det är mycket ljusare i hennes rum än vad det är i vårt. Men det ska fixas, iallafall ännu mörkare =) Det är mer jag som haft problem än hon.Första natten sova jag med "öppna" öron hela natten så var jätte svårt och slappna av och vaknade säkert 2 ggr. Nu andra natten sov jag väl bättre men vakna 07.15 och har jätte svårt att somna om. (Novelia är fortf inte vaken såklart.)


Vi var i Vretstorp igår och firade Marcus som fyllde 2 hela år med tacos och tårta och massor utav bus! Trevligt var det! På vägen hem efter Novelias tupplur så fick hon leka med mina nycklar och stoppar dom i munnen och jag säger "ajaj" och "ajabaja" när hon inte lyssnar, då tittar hon på mig och säger "AJAJ"! och spänner sig sådär sött som hon gör. Haha så hon har lärt sig nu säga "ajaj" också.. Något nytt hela tiden så nu får man börja tänka på vad man faktist säger högt och börja tänka sånt bara istället.


Nu ska jag snart fixa frukost till mig och lilla och se vart den där solen tog vägen och kanske promenera till äffaren en sväng.


Ha en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards