Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Nina - 11 maj 2011 11:01

Ja det är det hon gör heela tiden, haha en riktig busunge. Skulle hon vara själv så skulle nog hon starta en katastrof. Jga städar och plockar undan medans Novelia plockar fram, ingen bra kombination om man frågar mig :) Men men det är ju charmen med barn =) Måste vika alla kläder igen sen är det väl bara för Mig och bära upp dom. Det tar ju år och dar om en karl ska göra något ;) Nu har jag tröttnat på att vänta så då får man göra det själv om man ens vill ha den gjort.


Den 2 maj kom Novelias sjunde tand upp, det får jag inte glömma. Men den här gången var det nere så nu har hon tre nere  =))


Snart går hon!

I förrgår tog Novelia ETT steg också. Hon var så duktig och alldeles på egen hand. Hon ställde sig upp, stod en stund och tog Ett steg och ramla. Men hon tog fortfarande ETT steg! Jätte duktig är hon! Så det där med att gå är inte alls långt borta, det kommer närsomhelst! =D Det känns när man lämnar bort henne utifall man skulle missa det och det vill man ju inte! Jag förstår ju T när han jobbar hela dagarna hur han känner sig. Men har bestämt med Novelia att hon får inte börja gå om pappa inte är hemma =D.


Den här veckan har faktist börjat helt underbart med det underbara vädret. Jag och Novelia har vart ute och solat och badat hela dagarna förutom idag för idag tar vi en paus från solen. Novelia tycker det är jätte kul och kliva i och ur poolen hela tiden, som tur är är det ju ute =D


Nu ska jag snart lägga den lilla en stund och faktist fortsätta städa sen blir det en säkerhetsutbildning på bvc och skolan efter det =)


Snart ska vi..... Snaaaaart! :D


Sommar bäbisen =)

Ja man måste ju smaka på leksakerna också =)    

Ovido - Quiz & Flashcards