Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Nina - 29 januari 2010 11:11

Har inte haft nå skriv lust alls därför jag inte skrivit när jag gått över på vecka utan skriver nu iställe, inte för att jag har nån skriv lust nu heller men men...


Bönan har hållt på och rört sig, sparkat o slagits mer än vad h*n gjort förut :) Om det var igår morse så börja h*n direkt när jag vaknat, det har inte hänt förut då har h*n väntat till senare på dan eller när man börjat röra sig så vi hade vårt lilla morgon gos med massa sparkar och rörelsen :D mysigt är det !<3 Har börjat fått ont i tarmar och grejer nu, i den "övre magen" så att säga, jag undrar vart allt ska få plats och vart allt kommer ligga nu ? Konstiga funderingar man har :) jaa vecka 20 är man i nu :D halva tiden gått och halva tiden kvar. Det känns som att det har gått fort men att det går sakta :S Underligt!:D Sitter också och väntar på att man ska få en kallelse till Bm snart också och den måste ju komma snart.



Har inte känt för nånting dom senaste dagarna, förutom och städa och plocka men inget annat, bara egentligen ligga i sängen och dra täcket över huvudet! Vet inte riktigt vad det är, kanske hormonerna som spelar ett spratt. Har inte gjort nå alls heller kanske är dags och göra nåt kul igen, bowla eller nåt annat :) Nej nu ska vi inte sitta här och deppa! Vart inte sådär jätte mycket skrivet men det kommer väl de med snart. Nu ska jag gå ner och tända en brasa och äta frukost :D sen gå ut med hunden!

hare bra!

Ovido - Quiz & Flashcards