Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Nina - 16 juni 2011 09:27

I tisdags var vi på 1års kontroll och Novelia fick sin 1års vaccination. Hon får eller fick 2 sprutor men nu behöver hon inte det längre. Den andra sprutan är hepatit spruta så nu är hon fullt skyddad =) Hon grät lite (självklart) men det gick över fort, var ju inte så farligt trots allt. Värre är det med mig, alltid men försöker vara lugn och inte visa de. Är inte nå avundsjuk på dom där sprutorna. Fii! Men Novelia är super duktig =) Efter det var det bara och vänta på bussen hem. Hade vart i örebro innan och blivit fattig :P Så skönt och komma hem. När vi hade vart hemma en stund kom faster och kusin och Daniel på besök =) Farfar kom också och hälsade på! Så det var bus och mys för hela slanten. Dom är ju verkligen så sjukt söta dom där. Och nu när Novelia kan gå tycker Felicia det är Ännu roligare. Har aldrig sett en 2åring bli så lycklig över någon annan människa eller vad man ska säga :D Det är riktig kusin kärlek mellan dom!


Idag var Novelia beräknad enligt Ul, men inte kom hon =) Första beräkningen var 21Juni och den tror/trodde jag mer på och Novis kom den 23 =) Nu är det bara en vecka kvar, sen är det ett helt år sen hon kom ut! Tiden har bara rusat förbi. Hänger ju inte alls med! Nu försöker Novelia lära sig springa ser det ut som, hon började igår =P Söta hon. Det går ju sådär. Men duktig är hon!

Världens underbaraste unge! 


  Novelia viker tvätt?


  Stora tjejen!  


Igår vart det en städ&tvätt dag.Novelia gick och stöka till och jag städade :D Det vart ju så tråkigt väder så var bara inne men idag ser det annorlunda ut :) Men då ska jag till skolan =/ Får se om vi hittar på något efter eller om vi bara är hemma och busar =)



 


Ska prova ladda upp ett videoklipp och se om jag lyckas =)

Ovido - Quiz & Flashcards